Мед Атлант

Грузинам, які у Франківську обікрали квартиру, загрожує до шести років ув’язнення. ФОТО

Двох зловмисників, які обікрали помешкання мешканців міста, взяли під варту.

Івано-Франківська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом крадіжки, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло.
Слідством встановлено, що 30-річний та 27-річний громадяни Грузії у липні 2019 року в м. Івано-Франківську вчинили крадіжку за попередньою змовою групою осіб, поєднану з проникненням у житло, звідки викрали грошові коштита понад 14 найменувань золотих виробів.
Наразі особам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») КК України.  Також обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави як альтернативного заходу в розмірі 80 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 153 680 грн кожному.
За вчинені дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Досудове розслідування триває. Встановлюється, чи вказані особи не причетні до скоєння інших злочинів на території області, – повідомляють в прокуратурі Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...