Мед Атлант

Андрій Сторожук запросив Оксану Савчук на дебати. ВІДЕО

Кандидат у народні депутати від міста Івано-Франківська запросив свою опонентку, секретарку міської ради Оксану Савчук на теледебати.

Сподіваюся, що наші дебати в переддень виборів стануть доброю нагодою для іванофранківців зробити правильний вибір. Очікую на відповідь пані Оксани до 20 години 18 липня та сподіваюся на відверту дискусію, – сказав Андрій Сторожук.

Кандидат в народні депутати від Івано-Франківська Андрій Сторожук викликає Оксану Савчук на теледебати.

Опубліковано Слуга Народу – Андрій Сторожук – 83 округ Середа, 17 липня 2019 р.

Також Андрій Сторожук закликає мешканців Івано-Франківська долучитися до дебатів та ставити свої запитання на офіційній сторінці кандидата від партії «Слуга народу». Ці запитання він обов’язково задасть Оксані Савчук.

Попри певні покращення, які сталися завдяки децентралізації та раніше небаченому перевиконанню міського бюджету, багато запитань стосувалося бездіяльності міської влади, зловживання з майном, землею та бюджетом міста. Я обіцяв вам переадресувати ці запитання моїй опонентці на виборах до Верховної Ради України – секретарці Івано-Франківської міськради, – пані Оксані Савчук. Ваші додаткові запитання ви можете ставити під цим відео, обіцяю задати їх на дебатах пані Оксані, – йдеться у відеозверненні Андрія Сторожука.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...