Мед Атлант

На Верховинщині розпочали безстрокову акцію протесту проти бездоріжжя

Сьогодні, 17 липня, жителями Верховинського району розпочато безстрокову акцію протесту проти бездоріжжя у районі.

Акцію розпочато на роздоріжжі в селі Ільці Верховинського району об 11:00 годині. Про це повідомляють на сторінці спільноти “KARPATIANS SOS“. Активні жителі селища методом перетину у незабороненому законом місці проїжджої частини центральної догори Р-24 мирно та наполегливо будуть вимагати наступного:
  1. Звіт районного керівництва про розпочаті та виконані роботи відповідно до свої повноважень за зобов’язань по відновленню мостів в с. Буковець та с. Стаїще Верховинського району та зведення берегоукріплення і залог в с. Красник (Довгі толоки) із чітким задокументованим вказанням відповідних фірм чи посадових осіб, які саботують роботи на даних об’єктах.
  2. Документальний звіт керівництва Івано-Франківської області, Служби автомобільних доріг України, Департаменту економічної поліції, відповідних міністерств Кабінету Міністрів України про завершені, оголошені та плановані тендери по дорозі Р24 Татарів-Кам’янець-Подільський на ділянці Ворохта-Верховина.
  3. Притягнення до відповідальності контролюючими органами осіб відповідальних за реєстрацію учасниками тендерів по відновленню та ремонту дороги Р24 фірм і підрядних організацій що не мають відповідного досвіду роботи та юридичної реєстрації у встановленому Законом порядку.
  4. Негайно розпочати роботи по поточному ремонту автомобільної дороги Р24 на ділянці Ворохта-Верховина. Завершити роботу по ремонту мостів в селах Буківець і Стаїще Верховинського району. Упорядкувати залоги в с. Красник (Довгі толоки) Верховинського району , підготувати відповідну проектно-кошторисну документацію і звернутися до відповідних профільних міністерств Кабінету Міністрів України про виділення коштів на зведення берегоукріплення в селі Красник Верховинського району (Довгі толоки) на місці загибелі Білоруських туристів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...