Мед Атлант

Олексій Петечел подякував Юрію Андруховичу за підтримку “Європейської солідарності” та членів її команди. ВІДЕО

Олексій Петечел подякував Юрію Андруховичу за підтримку “Європейської солідарності” та членів її команди.

Відомий франківський письменник Юрій Андрухович записав емоційний ролик зі словами підтримки команди Петра Порошенка та членів “Європейської солідарності”, які наразі змагаються за місця в українському парламенті. Про це повідомляє “Правда.іф“.

Юрій Андрухович

Дуже приємно чути слова підтримки від геніального українського митця Юрія Андруховича. Література завжди була є і буде індикатором часу, голосом покоління. Як письменник, пан Юрій завжди добре відчуває дух часу, а також розуміє зміни, що відбуваються у суспільстві. Дякую за довіру і тішуся, що ми маємо єдиний вектор руху — до незалежної, сильної, європейської України.

Опубліковано Петром Порошенком Четвер, 18 липня 2019 р.

Слова вдячності кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №83 (місто Івано-Франківськ) Олексій Петечел розмістив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Щиро дякую одному з найвідоміших жителів Івано-Франківська панові Юрію Андруховичу за такі щирі та теплі слова підтримки нашої команди! Разом ми переможемо! Все буде Україна!” – написав пан Олексій.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...