Мед Атлант

Стало відомо, коли у прокаті з’явиться фільм “Віддана”, події якого відбуваються у Станиславові

Незабором у прокаті з’явиться стрічка “Віддана”, знята за романом письменниці Софії Андрухович “Фелікс Австрія”.

Про це повідомили творчі стрічки у Facebook. Прем’єра фільму запланована на 16 січня 2020 року. Його показуватимуть в усіх кінотеатрах України.

Події розпочинаються в Станіславові (нині Івано-Франківськ) у другій половині 19 століття. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. Доктор вирішує виховувати їх разом.

Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня за красенем скульптором Петром. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів і таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає.

Виробником художнього повнометражного фільму “Віддана” є FILM.UA Production, а підтримку здійснили Уряд України та Міністерство культури України. Зйомки розпочалися ще у квітні цього року і тривали 30 днів. Під час знімального процесу було задіяно чотири локації: у Києві, в Чернівцях, Білій Церкві та кіноселищі Ніжиловичах під Києвом, пише  FILM.UA. Різноманітність та автентичність локацій, як реальних, так і спеціально збудованих, забезпечували максимально точну передачу духу та атмосфери зображуваної епохи.

Образи акторів створювала відома художниця з костюмів Леся Патока, яка працювала з такими артистами, як Onuka, The Maneken, Оля Полякова, Latexfauna тощо. Для стрічки Леся пошила понад 150 костюмів та зібрала понад 300 різноманітних образів жителів кінця 19-го–початку 20-го століть.

Трьох основних персонажів зіграли Маріанна Янушевич (Стефанія Чорненько), Алеся Романова (Адель Сколик) та Роман Луцький (Петро Сколик). У надскладній сцені в театрі знялась відома балерина Катерина Кухар. Загалом було задіяно 34 актори та понад 500 акторів масових сцен. Також у фільмі з’являться досить неочікувані камео, імена яких творча команда поки тримає у секреті.

Фото взяті зі сторінки фільму.

Читайте також: Завершилися зйомки фільму “Віддана”, події якого відбуваються у Станиславові початку минулого століття.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...