Мед Атлант

Як у Галицькому парку ведмеді ласують кавунами. ВІДЕО

У Галицькому національному парку ведмедів пригостили кавунами.

Організацію та доставку здійснила громадська організацією “Еко-Галич”.

Підприємці Івано-Франківська поділилися кавунчиками з родиною ведмедів, врятованих з Херсона до Галицького національного парку.

З другої половини літа починається період посиленого споживання ведмедями їжі та підготовки до зимівлі. Допомагайте, якщо маєте можливість та бажання. Будемо вдячні за будь-яку городину, горіхи, ягоди, фрукти, мед. При великих обсягах можемо організувати доставку, – повідомляють в національному парку.

WATERMELONS

KHERSON WATERMELONS FOR 'KHERSON' BEARSХЕРСОНСЬКІ КАВУНИ – "ХЕРСОНСЬКИМ" ВЕДМЕДЯМДо Івано-Франківська та околиць доїхали херсонські кавуни! Дякуємо підприємцям Івано-Франківська, які щиро поділилися кавунчиками з родиною ведмедів, врятованих з Херсона до Галицького національного парку.Організацію та доставку здійснено громадською організацією "Еко-Галич". Дякуємо благодійникам та спонсорам!З другої половини літа починається період посиленого споживання ведмедями їжі та підготовки до зимівлі. Допомагайте, якщо маєте можливість та бажання. Будемо вдячні за будь-яку городину, горіхи, ягоди, фрукти, мед. При великих обсягах можемо організувати доставку. Video footage by Володимир Бучко

Опубліковано Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи Вівторок, 6 серпня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...