Мед Атлант

Атовці Франківщини організовано поїдуть до Києва на марш 24 серпня

Сьогодні, 7 серпня, відбулась зустріч районних та міських спілок, які входять в обласну Асоціацію ветеранів та учасників АТО з новопризначеним Головою обласної державної адміністрації Денисом Шмигалем, про це повідомляєтьсяя на сторінці Асоціації у ФБ.

“Конструктивно і в стислі терміни обговорили ті нагальні питання, що стосуються учасників АТО, проблем і шляхів їх вирішення. Сподобалась позиція голови ОДА щодо співпраці з ветеранськими спілками Прикарпаття. Домовились зробити ці зустрічі регулярними, щомісячними з чітким вирішенням всіх проблем, що виникають у ветеранському середовищі. Надіємось на плідну і ефективну співпрацю”.

Окрім того, на сьогоднішній зустрічі обласна Асоціація прийняла такі:
1. На День Незалежності обласна Асоціація буде представлена своїми районними та міськими спілками на Марші в м. Києві.

2. Ті учасники та ветерани АТО, які не мали змоги поїхати в Київ, приймають участь у святкуваннях до Дня Незалежності у своїх районах чи містах. Окремі ветерани, які мають бажання приїхати індивідуально на 24 серпня в м.Івано-Франківськ, – це їх рішення .

3. В розумінні Обласної Асоціації, День Незалежності загальнодержавне свято з відповідними атрибутами свята – музикою, танцями і т.п., що зовсім не відповідає цілям ходи пам’яті за загиблими героями. Тому прийнято рішення провести ходу пам’яті 29 серпня, в день, який, як ми хотіли, пропонували і надіємось буде визначено найближчим часом, як офіційний День пам’яті за загиблими героями по всій Україні. Вважаємо за доцільне провести цю ходу з залученням всіх районів. Формат наступний:
а) Городенка, Коломия, Снятин, Косів і Верховина проводять спільну ходу в м. Коломия.
б) Долина, Болехів, Калуш, Калуський район, Рожнятів в м. Калуш.
в) Галич, Рогатин, Бурштин, Тлумач в м. Галич.
г) Богородчани, Яремча, Надвірна в м. Богородчани.
Тисмениця висловилась, що приїде в Івано Франківськ, до міської спілки, якщо буде хода. Якщо ні, то вирішать надалі куди приєднатись.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...