Мед Атлант

На Косівщині пройшов футбольний турнір “Кубок гуцульських міст-2019”

Упродовж двох днів, 3-4 серпня цього року, на міському стадіоні Косова вирували футбольні пристрасті. Футболісти Івано-Франківщини, Закарпаття і Чернівецької області змагалися за кубок «Гуцульських міст», повідомляє ІФ ОДА.

Із привітальними словами до учасників змагань звернулись міський голови Косова Юрій Плосконос, голова Косівської районної федерації футболу Василь Якимишин, завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Михайло Мельничук та депутат міської ради Юрій Довбенчук. Вони побажали футболістам досягти високих спортивних результатів. Слід зазначити, що саме завдяки ініціативності та наполегливості Юрія Довбенчука цей міжобласний турнір проводиться на Косівщині вже вчетверте.

А далі був футбол, вирували пристрасті на полі і на трибунах. 3 серпня згідно із жеребкуванням пройшли півфінальні поєдинки: «Черемош» м. Вижниця Чернівецької області – «Бескид» м. Надвірна – 3:4; «Гуцульщина» м. Косів – «Карпати» м. Рахів Закарпатської області – 1:4. Наступного дня за результатами поєдинків стадії 1/2 фіналу за третє місце змагалися команди «Гуцульщина» м. Косів та «Черемош» м. Вижниця. Гра проходила з перемінним успіхом, але дещо гостріше діяли косів’яни, які в підсумку й здобули перемогу із рахунком 4:1 та посіли третє місце на турнірі.

У фіналі зійшлися гідні один одного суперники ФК «Бескид» м. Надвірна – ФК «Карпати» м. Рахів. Вболівальники стали свідками цікавого футбольного видовища та красивих забитих м’ячів. ФК «Бескид» м. Надвірна, яка хоч і пропустила гол на перших хвилинах матчу, показуючи змістовну та хорошу гру, зуміла переломити хід поєдинку і стати переможцями турніру, обігравши суперників з рахунком 4:1.

Переможець турніру ФК «Бескид» із Надвірної отримав перехідний кубок і «золоті» медалі, а призери ФК «Карпати» м. Рахів і «Гуцульщина» м. Косів – відповідно «срібні» і «бронзові» медалі та пам’ятні призи за сприяння Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Кращими гравцями змагань «Кубок гуцульських міст» стали Андріюк Андрій «Гуцульщина» м. Косів, Олександр Вийчук «Черемош» м. Вижниця, Куяте Мохаммед «Бескид» м. Надвірна та Микуличинський Іван з ФК «Карпати» м. Рахів, які були відзначені індивідуальними пам’ятними призами.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...