Мед Атлант

Майкл Щур та Яніна Соколова разом з ветераном пояснили, чому потрібно дякувати військовим. ВІДЕО

Національна кампанія подяки військовим та ветеранам “Завдяки тобі” пояснила чому потрібно дякувати військовим.

Ми часто бачимо людей у військовій формі на вулицях, у метро, на вокзалах наших міст. І багатьом з нас хочеться підійти і подякувати їм.

Але часто ми не встигаємо це зробити, бо сумніваємося: раптом мене не зрозуміють? А якщо їм не потрібна моя подяка? Може переді мною не військовий, а рибалка чи мисливець у камуфляжі? А раптом я подякую якомусь негіднику?
На ці та інші питання відповіли ветеран Максим Музика і ведучі Яніна Соколова та Майкл Щур.

Ветеранам і військовослужбовцям дуже важливо відчувати вдячність від суспільства за те, що вони роблять для нього. Треба відчувати, що той досвід, який вони отримали, все, через що вони пройшли — через смерть, через страждання, втрату близьких, побратимів — це недарма. І що суспільство цінує ці зусилля, цінує те, що вони робили для нього, — зазначив ветеран Максим Музика.

Яніна Соколова, Майкл Щур та Максим Музика: навіщо дякувати ветеранам ► Завдяки тобі

Ми часто бачимо людей у військовій формі на вулицях, у метро, на вокзалах наших міст. І багатьом з нас хочеться підійти і подякувати їм. Але часто ми не встигаємо це зробити, бо сумніваємося: раптом мене не зрозуміють? А якщо їм не потрібна моя подяка? Може переді мною не військовий, а рибалка чи мисливець у камуфляжі? А раптом я подякую якомусь негіднику? На ці та інші питання відповідають Yanina Sokolova, Майкл Щур, Максим Музыка. Приєднуйтесь до руху подяки військовим, ветеранам та ветеранкам — прикладіть руку до серця при зустрічі з ними. #ЗавдякиТобі

Опубліковано UA: Новини Середа, 7 серпня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...