Мед Атлант

Франківський гурт взяв участь у проєкті, присвяченому загиблому 15-річному харків’янину

Франківський музичний гурт “Брати Станіслава” взяв участь у проєкті “Так працює пам’ять” і присвятив пісню 15-річному хлопцю Дані Дідіку.

Пісня має назву “Завше молоді”. “Битва світлої і темної сторін відбувається щодня на різних фронтах життя. І саме від Тебе залежить, чи прорветься зло конкретно на Твоїй ділянці бою”, – так розповідають про композицію музиканти.

Проєкт “Так працює пам’ять” започаткував журналіст Руслан Горовий. Він присвячений 15-річному харків’янину Дані Дідіку.  Даня – школяр, який трагічно загинув під час Маршу єдності у Харкові 2015 року.

Проєкт об’єднав українських музикантів, аби не збути історію дитини. До нього, окрім франківців, долучилися Kozak System, «Антитіла», «ТНМК», «Скрябін» та інші.

Усі казали, що це була світла і доросла людина. З чітким розумінням того, що відбувається, і світлим розумом, – розповів Руслан Горовий про Даню.

Даня небайжуже пережив події Революції Гідності і події 2014 року. У Харкові хлопець не пропускав жодної акції. І марш 22 лютого не став винятком. Колона пройшла лише сто метрів. О 13:20 пролунав вибух. В епіцентрі був Даня Дідік. Наступного хлопець помер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...