Мед Атлант

Лавки зі спинками та робота в посиленому режимі: як місто готується до Дня Незалежності

Сьогодні, 13 липня, в Івано-Франківську на оперативній нараді у міського голови обговорили хід виконання комплексних заходів із благоустрою та впорядкування території міста до святкування Дня Незалежності.

Робота підприємства не прив’язана до свят і визначних полій. Робота проводиться кожного дня. Кожного дня три вантажних автомобілі вивозять сміття на полігон. В нічний час працюють два автомобілі для миття доріг та порохотяги, – розповів Віталій Бурко – директор КП «Муніципальна дорожня компанія».

На День Незалежності будуть організовані додаткові бригади для прибирання, щоб центральна частина міста залишалася чистішою. З 23 серпня вся техніка буде задіяна для прибирання.

В парку облаштовують ігрову зону для дітей, яка орієнтовно обійдеться у 250 тисяч. Також в парку замінено пошкоджені дерев’яні елементи на лавичках. Встановлено нову пісочницю та відремонтовано ще один дитячий майданчик, -каже Руслана Василюк – директор КП «Центр розвитку міста та рекреації».

До 1 вересня повинні відремонтувати вулицю Нацгвардії.

На місці пам’ятника “Воз’єднання”, навпроти ОДА, Марцінків запропонував зробити зелену зону. Підлітки постійно псують його і за останній час пам’ятник ремонтували вже чотири рази.

Також мер міста наголосив, що всі лавки, які встановлюють чи ремонтують, потрібно ставити обов’язково зі спинками, щоб люди похилого віку могли присісти та спертися.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...