Мед Атлант

В Івано-Франківську обрали нового секретаря міської ради. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 16 серпня, на позачерговій 29 сесії було обрано нового секретаря Івано-Франківської міської ради. Як це було, дивіться в сюжеті МІСТА.

На початку сесії виступила новообрана депутатка у Верховну Раду Оксана Савчук і подякувала за співпрацю депутатам.

“Мешканці Івано-Франківська доручили мені велику відповідальність і місію водночас – представляти Івано-Франківськ у Верховній Раді України. Розумію, що це кредит довіри мені, команді міського голови, нашій фракції, всім депутатам загалом. Жодного дня я не пошкодувала, що була разом з вами. Не тільки у час сесій, але й у позасесійний період. Наступник на посаді буде продовжувати все найкраще, що було. Великим вчителем у моєму житті є міський голова Руслан  Марцінків і голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв. Вони завжди були моїми наставниками, – зауважила Савчук.

Опісля депутати голосували за складення повноважень Оксани Савчук. Для цього провели процедуру таємного голосування.

Далі Марцінків висунув на посаду секретаря міської ради “свободівця” Віктора Синишина, що раніше очолював “Міськсвітло”. Савчук зауважила, що це саме та людина, яка продовжуватиме все хороше, що вже було зроблено. “Він точно та людина, що буде згладжувати всі гострі кути й налагоджуватиме шляхи порозуміння між депутатами різних фракцій. Комунікабельний, освічений, людина, котра має досвід”, – сказала Савчук.

А от депутат Волгін підкреслив: “Зараз ми знову віддаємо секретаріат “Свободі”. Ви собі всюди кажете, що треба вигравати вибори. Треба людьми лишатися”. І додав: все, що створюється у місті, не робить тільки одна партія, а ціла міська рада.

За обрання Синишина секретарем проголосували 32 депутати. Один із бюлетенів хтось позначив “сердечком”.

Читайте також: Чіпи й дейли місцевих депутатів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...