Мед Атлант

Франківців запрошують послухати “шляхетні мельодії” просто неба

Франківці та гості міста матимуть змогу насолодитися класичною та джазовою музикою просто неба.

Комунальне підприємство “Простір Інноваційних Креацій “Палац” започатковує новий проєкт – “Шляхетні мельодії”. Концерти влаштовуватимуть на території комплексу колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську. Для гостей музиканти виконуватимуть класичні та джазові композиції. Про це повідомили на сторінці “Палацу” у Facebook.

Всі заходи, які ми проводимо – робимо для того, щоб територія Комплексу не пустувала, а жила своїм життям. Щоб мешканці і гості міста могли зайти сюди і долучитися до палацового простору. Цей проєкт вирішили започаткувати, щоб розвивати тут класичне музичне, джазове мистецтво. Разом із виконавцями створюватимемо ту атмосферу, яка змогла б залучити якомога більше шанувальників класики. Запрошуємо всіх завітати на концерти!, – каже завідувач відділу подій та промоції КП ПІК “Палац” Андрій Савка.

Перший концерт відбудеться 20 серпня о 18:30 год. Відкриє проєкт “Шляхетні мельодії” віртуозне тріо солістів Львівського органного залу: Петро Тітяєв (скрипка), Максим Римар (віолончель), Дмитро Микитин (фортепіано).

У програмі:
В. А. Моцарт. Симфонія № 40 в перекладі для тріо.
А. П’яцолла. Пори року в Буенос-Айресі (переклад для тріо Х. Брагато).

Вартість квитків – 100 грн.

Довідково.

Петро Тітяєв – лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Як соліст брав участь у різноманітних концертах на теренах України, Польщі, Німеччини, Чехії. Учасник квартету «Phoenix String Quartet» та гастролював у Швейцарії, Польщі, Румунії, Естонії, Німеччині, США, Іспанії та Голландії. Тривалий час був артистом оркестру «Leopolis» та Академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO-Львів». Учасник мистецької платформи «Collegium Musicum Lviv» та концертмейстер камерного оркестру Collegium Musicum.

Український віолончеліст Максим Римар з успіхом виступає у багатьох країнах світу – Франції, Бельгії, Угорщині, Польщі, Швейцарії, Італії, Південній Кореї та Австрії.

Дмитро Микитин – піаніст, лауреат Всеукраїнських конкурсів, концертмейстер Львівської національної музичної академії, концертуючий музикант.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...