Мед Атлант

“Головними мають бути люди”: у ЗСУ пояснили мету Ходи гідності на День Незалежності без військової техніки

Техніки на Хрещатику цього року не буде з метою “збереження фінансового ресурсу, щоб не зменшити боєздатність”.

У Збройних силах України пояснили мету формату проведення в День Незалежності на Хрещатику Ходи гідності без залучення військової техніки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу на Майдані Незалежності сказав генерал-лейтенант, начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України Олег Грунтковський.

“В заходах з нагоди 28-ї річниці Дня незалежності України будуть брати участь військовослужбовці всіх видів і родів Збройних сил України. Сьогодні відбудеться тренування, а 24 серпня візьмуть участь кращі військовослужбовці, представники видів військ – це будуть зведені підрозділи Сухопутних військ, Повітряних сил, Військово-морських сил, Сил спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ”, – сказав він.

Генерал-лейтенант нагадав, що формат проведення порівняно з минулими роками змінився, і військова техніка не буде залучатися до участі в заході.

“Було прийнято рішення з метою збереження фінансового ресурсу, з метою збереження техніки, щоб не зменшити боєздатність, провести захід у такому форматі, який ви будете бачити. Це нагородження, і це не військовий парад, а це буде просто хода”, – зазначив він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...