Мед Атлант

За минулу добу на Прикарпатті внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися в Косівському та Тисменицькому районах.

Так, вчора, 21 серпня, приблизно о 6 годині ранку в селі Лючки Косівського району сталася аварія. 39-річний мешканець Надвірнянського району, на “Volkswagen Transporter T5” рухався зі сторони села Чорні Ослави. На заокругленій ділянці дороги перевищив швидкість, не справився з керуванням та виїхав на узбіччя, де зіткнувся із деревом, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У результаті ДТП водій автівки отримав відкритий перелом нижньої третини лівого стегна зі зміщенням. 60-річна жінка госпіталізована з закритою травмовою грудної клітки, переломами ребер. 8-річний хлопчик отримав закритий перелом обох кісток лівої гомілки, 6-річний хлопчик – закриту черепно-мозкову травму. Усі вони доставлені до лікувального закладу.

Водій- тверезий.

Цього ж дня ще дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Драгомирчани Тисменицького району.

За попередніми даними, 32-річний мешканець Львова на “Renault Kangoo”не врахував ситуації на дорозі, не впевнився в безпечності маневру і зіткнувся із мотоциклом “Ямаха”. Ним керував 32-річний мешканець Тисмениччини. Мотоцикліст рухався в напрямку мІвано-Франківська із сторони Богородчан.

Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували з діагнозом: рвана рана правої повіки, закритий перелом гомілково ступеневого суглобу зліва, забійно рвані рани обох верхніх кінцівок.

Фото: поліція Івано-Франківщини.

Водії – тверезі.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Франківську затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вчинення крадіжки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...