Мед Атлант

“Чим вам не Європа?” – враження одеського блогера про новобудови Франківська

 Відомий одеський блогер Юрій, який веде свій канал на YouTube під назвою “Ispoved odnogo iz”, де ділиться своїми враженнями про міста України та Польщі, виклав свіже відео з відвідин Івано-Франківська.

У ньому блогер показує наші новобудови і риторично запитує “Навіщо Польща потрібна?”. Першим в його кадр потрапив житловий комплекс “River Park” на Пасічній, який звела компанія “M GROUP DEVELOPMENT”.

“Повертаючись до теми того, що я вважаю, що на Західній Україні міста все більше схожі на європейські, і от ці новобудови, цей новий район – цьому доказ, – коментує блогер. – Дивіться на ці будинки, вони весь час різної форми, вони не високі – або ж стандартні, або ж 5-6 поверхів. Тобто точно так само, як в Європі. У нас в Одесі, на жаль, все зовсім по-іншому. Дивіться який шикарний дитячий майданчик, з якими ліхтарями. Ну круто ж. Чим вам не Європа?Високі стандарти, високий рівень. Мені казали, що цей будинок звів забудівник, який будує і закордоном, от вам і доказ того, що тут все зовсім по-європейськи”.

До речі, блогер правий, “M GROUP DEVELOPMENT” будує не тільки в багатьох українських містах, але й у Польщі. І цього року компанія навіть отримала відзнаку, як одне з кращих підприємств Підкарпатського краю. Це єдина компанія в Україні, яка удостоїлася такої нагороди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...