Мед Атлант

У Калуші відбулось штабне тренування. ФОТО

3 вересня відповідно до «Програми комплексної перевірки з питань цивільного захисту населення та запобігання надзвичайним ситуаціям, готовності органів управління та сил реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Калуської міської ради» відбулось штабне тренування.

На пункт зв’язку ДПРЧ-6 надійшло повідомлення, що на вулиці Чорновола умовно відбулось часткове руйнування чотирьох поверхового житлового будинку. До місця виклику одразу виїхали відділення ДПРЧ-6 та спеціалізовані служби міста Калуш. Про це повідомляє начальник Калуського МРВ У ДСНС Василь Микитин на сторінці Калуський МРВ УДСНС.

На місці створено штаб по ліквідації надзвичайної події та комісію евакуації. Під час розвідки та збору інформації було встановлено, що під завалами будинку знаходиться 5 людей. Житловий будинок підключений до газо та електропостачання. Крім того, внаслідок обвалу виникла пожежа на площі 30м.кв., є потерпілі, існує загроза перекидання вогню на зруйновану частину будівлі. Потребує евакуації та відселення жителів зруйнованого будинку в кількості 30 осіб.

До ліквідації надзвичайної події приступили рятувальники які розбирають завали та ліквідовують пожежу, медики, що надають допомогу постраждалим та всі задіяні служби. Поступає команда відбій та проводиться розбір навчань.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...