Мед Атлант

Теплокомуненерго провели 138 розкопок: замінюють зношені труби

Один із напрямків підготовки теплового господарства ДМП «ІФТКЕ» до нового опалювального сезону передбачає проведення заміни зношених ділянок магістральних тепломереж, котрі не витримали гідравлічних випробувань на щільність та міцність.

Станом на 1 вересня 2019 року проведено 138 земляних розкопок. На даний час тривають роботи на 13 -ти з них. По підприємству відкрито 35 ордерів. На сьогодні готовими для здачі є 10 ордерів, як такі, що на них відновлено благоустрій. Таку інформацію надає Виробничо-технічний відділ підприємства.

Зокрема, у зеленій зоні біля багатоквартирного житлового будинку, що на вулиці Молодіжна, 34 завершуються роботи на головній магістральній теплотрасі діаметром 530 мм. Фахівці теплового району «Позитрон» визначили місце пориву, провели земляні роботи. Нині тут розпочалися роботи по заміні аварійної ділянки труби.

В районі вулиці Хоткевича, біля житлового багатоквартирного будинку 67а корп. 3 розпочалися земляні роботи по встановленню теплової камери магістралі діаметром 159 мм. Вже вирізано зіржавлені від тривалої експлуатації ділянки труб. Нова тепломережа із попередньо-ізольованих труб довжиною понад 80 м буде надійно забезпечувати теплом прилеглі багатоквартирні будинки.

На вулиці Берегова біля будинків 34 та 34а в трьох місцях виявлено пориви теплової мережі діаметром 57 мм. Ремонтні роботи тут вже виконано. На сьогодні лишається перевірити гідравлічним випробуванням якість робіт і можна приступати до відновлення благоустрою біля цих будинків.
Роботи з підготовки до зими на завершальному етапі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...