Мед Атлант

У Франківську відновили роботи з заміни тепломережі, яку нещодавно затопило каналізаційними стоками

Нещодавно у Франківську каналізаційними стоками затопило траншею тепломережі, що у дворі, котрий утворюють будинки Короля Данила, 11а і Південний Бульвар 28 та 30.

Роботи по встановленню нових попередньо-ізольованих труб діаметром 159 мм тут було призупинено через аварійне протікання каналізаційних стоків до траншеї, де мали би встановлюватися нові труби.

Сьогодні, 5 вересня, спеціалістами теплокомуненерго було ліквідовано протікання у підвальній внутрішньобудинковій каналізаційній мережі одного з будинків, що саме і послужило причиною заповнення нечистотами траншеї, де мають бути змонтовані попередньо-ізольовані труби.
Після цього в очищеній траншеї розпочалися роботи з монтажу нових труб тепломережі, що забезпечуватиме впродовж наступних років тепловою енергію прилеглі багатоповерхівки. Адже наближається новий опалювальний сезон і чекати нема можливості.

На жаль, стан підвальних каналізаційних внутрішньобудинкових мереж у цих будинках і надалі залишається в досить незадовільному стані. Проте, роботи з їх ремонту мають виконувати відповідні служби спільно із управителями цих багатоповерхівок та при дольовій участі співфінансування жильців, – повідомляють на сторінці ДМП “Івано-Франківськ теплокомуненерго”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...