Мед Атлант

Бурштинцям тимчасово відновили подачу електроенергії: містян просять погасити заборгованість

У зв’язку з порушенням умов договору про постачання електричної енергії (заборгованість КП «Житловик» у розмірі 1,6 млн. грн), протягом 10-11 вересня 2019 року ТОВ «Прикарпатенерготрейд» припинило постачання електроенергії для частини адміністративних в Бурштині.

Зокрема електропостачання припинили для ліфтового господарства багатоквартирних будинків № 5 по вул. Д. Галицького та № 3 по вул. О. Басараб, а також на 3 (три) свердловини для видобування підземних вод з 5 (п’яти) задіяних, що використовується для забезпечення населення м. Бурштин питною водою.

Якщо відключення від електроенергії адмінприміщень та ліфтів принесе тимчасові незручності для незначної частини мешканців, то знеструмлення 3 свердловин, і відповідно видобування підземних вод з 2 свердловин, не може забезпечити мешканців міста необхідним обсягом споживання питної води та існує ризик переходу на погодинну подачу холодної води.

Завдяки довготривалим переговорам (близько 6-ти годин), які відбулися 11 вересня між міським головою Р. О. Джурою та керівництвом ТОВ «Прикарпатенерготрейд», відбулася домовленість між сторонами про відновлення постачання електричної енергії для вищевказаних об’єктів 12 вересня на умовах часткового погашення заборгованості комунальним підприємством «Житловик» спільно з Бурштинською міською радою.

Відключення тих чи інших об’єктів, які належать до сфери управління комунального підприємства, здійснюються представниками АТ «Прикарпаттяобленерго» на основі повідомлення про припинення електропостачання від ТОВ «Прикарпатенерготрейд» без погодження з керівництвом Бурштинської міської ради та керівництвом КП «Житловик».

У зв’язку з вищевказаним, виконавчий комітет Бурштинської міської ради звертається до мешканців м. Бурштин з проханням погасити в найкоротші терміни існуючу в них заборгованість за надані житлово-комунальні послуги і в подальшому своєчасно здійснювати платежі відповідно до вимог чинного законодавства та у строки, встановлені відповідними договорами про надання житлово-комунальних послуг. Адже, основною причиною несвоєчасних розрахунків комунальним підприємством перед ТОВ «Прикарпатенерготрейд» за використану електроенергію при наданні житлово-комунальних послуг є заборгованість населення м. Бурштин перед КП «Житловик» за спожиті послуги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...