Мед Атлант

На дорогах Прикарпаття травмувалися троє людей: деталі

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися у Івано-Франківську, в Коломийському та Надвірнянському районах.

Так, вчора, 10 вересня, близько 16 години в Івано-Франківську на вулиці Галицькій (мікрорайон Пасічна) 34-річний водій вантажного тягача “DAF” з бортовим причепом збив 13-річного мешканця Ямниці. Останній перетинав дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу.

Внаслідок наїзду школяр отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікувального закладу. У дитини забій головного мозку, забій м’яких тканин голови та поперечної ділянки.

Водій – тверезий.

Фото: обласна поліція

Ще одна аварія за участю пішохода трапилася вчора близько 21 години в  смт. Отинія Коломийського району. За попередньою інформацією, 45-річний місцевий мешканець на «Opel Combo», рухався в сторону м. Івано-Франківська на наїхав на 55-річного місцевого мешканця. Останній переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП пішохода з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено до лікувального закладу.

Водій автомобіля – тверезий.

ДТП в Отинії.

Близько 15 години 45 хвилин ще одна аварія трапилася в с. Саджавка Надвірнянському районі. Водій на «Volkswagen збив 84-річну місцеву мешканку.

В результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження – перелом гомілкової кістки, ЗЧМТ.

Водій – тверезий.

У всіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій, – інформує поліція.

 Читайте також: На Снятинщині на смерть збили пішохода – переходив у невстановленому місці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...