Мед Атлант

У Коломийському ЦНАПі тривають зміни

У липні ЦНАП запровадив послугу оформлення ID-картки та біометричного закордонного паспорта, а перед цим – SMS-інформування про результат надання послуги.

Також хочуть обладнати перший поверх приміщення ЦНАПу для потреб людей з інвалідністю, запровадити послугу «мобільний ЦНАП», придбати сучасне обладнання для віддалених робочих місць, надавати ще послуги з реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія та багато іншого.

Для отримання допомоги на модернізацію ЦНАПу Коломийська міська рада бере участь у Програмі “U-LEAD з Європою” і вже стала одним із переможців IV раунду.

А сьогодні міську раду та ЦНАП відвідали регіональний представник Програми “U-LEAD з Європою” Олег Білоус та регіональний координатор Програми Роман Матвійчук.

У рамках візиту проведено зустріч з керівниками Коломийської міської ради та Коломийської райдержадміністрації з приводу оптимізації та покращення процесу надання адміністративних послуг жителям м. Коломиї та Коломийського району.

У результаті зустрічі та огляду приміщення ЦНАПу узгоджено план дій щодо отримання інституційної допомоги Коломийською міською радою задля покращення умов надання адміністративних послуг.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...