Мед Атлант

За вирощування плантації коноплі на Прикарпатті зловмисникам загрожує до 12 років за гратами. ВІДЕО

На Косівщині викрили плантацію коноплі площею 4 га.

 

За скоєне зловмисникам загорожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили у прокуратурі Івано-Франківської області.

Група осіб в селі Яблунів Косівського району на фермі в теплицях вирощувала коноплю. Зловмисники орендували землю на цій території.

На цей час затримали трьох фігурантів у справі. Загальна вага вилучених наркотиків – 1200 кг. Триває досудове розслідування.

Торованин, в.о. обласного прокурора, пояснив, що не можуть зараз повідомити всі деталі, адже іде слідство. Ці злочини загрожують не тільки здоров’ю людей, але й безпеці держави. Також він закликав громадян повідомляти про такі злочини.

“Усі три затримані є громадянами України, мешканці Снятинського, Косівського і Городенківського районів. Під час обшуку на теплицях було ще 20 людей. Ці люди були завезені одноразово, без засобів зв’язку, мали перебувати там до кінця збору урожаю. Теплиці були в оренді. Інформація у слідства з’явилася в серпні, підприємство почало працювати в червні. Затримані – орендар, охоронець і агроном”, – розповів Володимир Голубош, очільник поліції області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...