Мед Атлант

На вулицях Василишина та Весняній зроблять поточний ремонт – далі проблему вирішуватимуть у листопаді

Сьогодні, 13 вересня, міський голова Івано-Франківська зустрівся з мешканцями вулиць Василишина та Весняної.

 

На зустріч прийшли делеговані жителі вулиць. Кажуть, усіх немає, бо боялися, що зустріч перетворили б на балаган.

Громаді багато чого обіцяли, але не виконували, кажуть делеговані мешканці вулиць. “Максимум, що було зроблено – це ямковий ремонт”, – скаржаться люди. А вулиці потребують капітального ремонту. Там їздять фури, багато машин. Підприємці, що живуть на вулицях, сплачують податки.

“На вулицю Василиша іде дуже велике навантаження. На одній фірмі десятки фур. На дорогу йде величезне навантаження, є  багато підприємств, які платять податки. Це несправедливо, що за цією дорогою ніхто не доглядає”, – каже один із мешканців вулиці.

Зі слів жителів Василишина, у вулиці є дві проблеми – відсутність дощової каналізації та жахливі порохи в суху погоду.

Марцінків зауважив – він за вирішення проблем конструктивно. Мер пояснив, чому на ремонт не були закладені кошти. Так, в Опришівці запустили комунальні автобуси, частина коштів пішли на садок в Опришівцях.

На фото Руслан Гайда, Руслан Марцінків, Михайло Смушак

Міський голова зазначив, що зараз можливий лише поточний ремонт. На латання Весняної виділять кошти. А щодо капремонту Василишина, то слід спершу підготувати проєктно-кошторисну документацію.

“У кінці листопада давайте я до вас приїду. Тільки без перекриття вулиці. Я веду переговори в цивілізований спосіб”, – зазначив Марцінків.

Нагадуємо, учора, 12 вересня, мешканці Опришівців перекривали Коновальця з вимогою ремонту вулиць Василишина та Весняної.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...