Мед Атлант

Як ремонтують дорогу з Ворохти на Верховину. ФОТО

 На Прикарпатті розпочали ремонт ділянки Р-24 “Криворівня – Чернівці”.

Дорожня компанія “ПБС” почала ремонт найочікуванішої ділянки дороги Р-24 Криворівня — Чернівці. Роботи проводяться у Ворохті і на Кривопільському перевалі. У Кривопіллі працівники ПБС фрезерують старе дорожнє покриття, якого практично не залишилось.

Наразі Уряд виділив на ремонт дороги Р-24 в межах Прикарпаття 88 мільйонів гривень.

Згідно договору із Службою автомобільних доріг компанія “ПБС” в цьому році зробить верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону у Ворохті на ділянці км 5+050 – км 10+450 (5,400 км). Два роки тому, у зв”язку із браком коштів роботи не вдалось завершити, тож тепер завершимо розпочате. Саме сьогодні розпочались роботи по влаштуванню ЩМА. Роботи ведуться біля Сувенірного ярмарку, – зазначають в дорожній службі.

Поточний середній ремонт дороги від Кривопільського перевалу в бік Верховини зробимо в межах км 19+420 до 29 кілометра. А це 10 кілометрів. У планах зробити регенерацію дорожньої основи та влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетону.

Щоб реалізувати всі плани, які описані у проєкті, слід виділити всього 248 мільйонів гривень. У наступному році ділянка буде включена до переліку першочергових робіт і подана до Кабінету Міністрів.

Якщо все буде добре, то наступного року продовжимо ремонт дороги до села Хмільник. А це ще додатково 5 кілометрів. Також накриємо верхнім шаром усю відремонтовану дорогу.

Від Ворохти до перевалу поки що передбачений дрібний ремонт за кошти експлуатаційного утримання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...