Мед Атлант

Оля Шкрібляк, Анна Добриднєва, Дмитро Карпачов : новий номер журналу “Like” уже в продажу

З новими цікавими статтями, зірковими інтерв’ю та яскравими світлинами глянцевий журнал “Like” знову підкорює Західну Україну. Свіжий номер обіцяє бути ще гарячішим, ще яскравішим та ще крутішим. Новий номер журналу “Like” уже в продажу.

Відома співачка, учасниця групи «Пара Нормальних», а також дизайнерка звабливої жіночої білизни. Анна Добриднєва – чуттєва і сексуальна та завжди відверта у своїх піснях. Чому обожнює свою сольну кар’єру та що надихає на створення спокусливих луків читайте в ексклюзивному інтерв’ю журналу “Like”.

Про дитяче виховання він знає усе. І не лише в теорії. Адже власні напрацювання подекуди випробовує на власному сині. Дмитро Карпачов відомий не лише як успішний психолог та коуч, але й рейтинговий телеведучий. Про цікаві моменти з життя зірки читайте на сторінках глянцю.

Один погляд і ви розумієте, що ось він чоловік вашої мрії. Земля йде з під ніг, а серце шалено калатає . Або раптом давно знайомий чоловік постає у зовсім новому світлі і ви відчуваєте: безтямну любов та певні,що створені одне для одного! Спонтанна пристрасть та яким буває фінал у запоморочливих романів у новому глянці.

Брутальний, агресивний, харизматичний. Виїжджаючи на дорогу червоний Dodge Challenger не може залишитися непоміченим. Можливо, у США такі авто і звична річ, про те в Україні рідкісний гість. Чи успішно вдалося американцям вдихнути життя в ікону авто 60-70-х років читайте у тест драйві від журналу “Like”.

Like. Мені це подобається!

Like, є що почитати!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...