Мед Атлант

Завтра Клопотенко в Івано-Франківську презентуватиме нове шкільне харчування

Сьогодні, 16 вересня, в Івано-Франківську ГО “Мами Прикарпаття” розповіли деталі візиту в місто кулінарного експерта Євгена Клопотенка.

Проєкт нового шкільного харчування спрямований на покращення культури харчування в школах. Його заснував відомий кулінар Євген Клопотенко. Експерт розробив “Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах”.

Івано-Франківськ також переходить на нову систему харчування в школах. Так, за новими рецептами уже готують у школі-гімназії № 3, Ліцеї імені Р. Шухевича, Угорницькій школі, Ліцею №23 імені Романа Гурика.

Завтра Євген Клопотенко приїжджає в Івано-Франківськ. О 10 годині експерт завітає в коледж ресторанного сервісу та туризму. Там відбудеться лекція-мотивація “Сучасні тренди в ресторанному бізнесі”.

О 12 годині розпочнеться презентація проєкту “Нове шкільне харчування” у школі 11. А о 14:30 Клопотенко презентуватиме проєкт у приватній школі-садку “Перша ластівка”. Це перший візит Клопотенка на Івано-Франківщину.

“Процес змін можливий лише тоді, коли всі долучаться до цього процесу: дирекція школи, батьки, підприємці”, – зауважила Мар’яна Вершиніна, керівниця ГО “Мами Прикарпаття”.

Нове шкільне харчування важливе для здоров’я дітей, підкреслила директорка “Першої ластівки” Тетяна Мірошниченко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...