Мед Атлант

«ХарківПрайд»: 21-річному прикарпатцю загорожує до 5 років за насильство або погрозу щодо працівників поліції.ВІДЕО/ФОТО

У Харкові повідомлено про підозру трьом чоловікам, напередодні затриманим після «Маршу рівності» («ХарківПрайду»), повідомляє управління Нацполіції у Харківській області.

Згідно з повідомленням, двом жителям Харкова та 21-річному уродженцю Прикарпаття оголосили про підозру за статтею про «Погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу», – повідомляє “Радіо Совбода”.

«Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк», – повідомили у поліції.

18 вересня Дзержинський районний суд виніс рішення відносно всіх підозрюваних, повідомляє пресслужба харківської поліції.

21-річного чоловіка суд заарештував на 60 діб без права внесення застави, двом 23-річним харків’янам суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 06:00.

Нагадаємо, що 15 вересня у поліції повідомили про затримання через порушення публічного порядку трьох чоловіків з-поміж 17 доставлених до відділку в Харкові після проведення «Маршу рівності» («ХарківПрайду»).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...