Мед Атлант

Шахраї виманили гроші у 73-річного прикарпатця

Учора, 19 вересня, шахраї виманили кошти у довірливого прикарпатця.

До Калуського відділу поліції зателефонував 73-річний місцевий житель. Він розповів, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та представився працівником банку. Він повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Чоловік назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з банківського рахунку зняті гроші в сумі близько 5 800 гривень, інформує сектор комунікації поліції обасті.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини в черговий раз закликає бути більш обачними та не довіряти особам, які намагаються дізнатися реквізити ваших банківських карток.

Співробітники банку ніколи під час розмови не запитують ці дані. Якщо ви маєте сумніви, чи дійсно вам телефонує справжній співробітник – запитайте, коли і в яке відділення ви можете підійти, щоб вирішити проблему особисто, а не по телефону. Після цього ви зрозумієте з ким розмовляєте – з шахраєм чи ні! – інофрмують у поліції.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...