Мед Атлант

У Калуській міськраді втретє за два місяці хочуть збільшити кількість посад

Цього тижня бюджетна комісія міської ради розглянула і погодила проєкт рішення «Про внесення змін до структури та загальної чисельності апаратів ради, виконавчого комітету та виконавчих органів Калуської міської ради».

Згідно з документом, у міській владі планують створити п’ять нових посад, а загальна чисельність  апаратів ради, виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради у разі підтримки проєкту рішення міською радою сягне 250,5 штатних одиниць, передають “Вікна”.

Зокрема, по одній штатній одиниці планують додати у відділі організаційно-правової роботи ради, земельному відділі, юридичному відділі, відділі бухгалтерського обліку і звітності, а також у Центрі надання адміністративних послуг.

Таким чином, у випадку позитивного рішення міської ради, це буде вже третє за останні два місяці збільшення посад у міській владі.

Нагадаємо, на початку серпня тут створили п’ять нових посад — додали дві посади старост: Кропивника і Мостища; дві посади адміністраторів Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради (по одному адміністратору у кожному з цих сіл) та одну посаду державного реєстратора сектору державної реєстрації речових права на нерухоме майно міського ЦНАПу (працівник з такими функціями був у Мостищенській сільській раді).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...