Мед Атлант

Комунальники нагадують, що для відновлення субсидії потрібно погасити або реструктуризувати борг

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» звертається до абонентів, що централізовано отримують теплову енергію та гарячу воду від їхнього підприємства.

Нагадують тим, хто має заборгованість по оплаті комунальних послуг:

Згідно Положення «Про порядок призначення житлових субсидій», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 807 у редакції від 14 серпня 2019 року п.14, зазначено, що у випадку, коли за домогосподарством на день звернення за призначенням житлової субсидії рахується прострочена заборгованість, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.), то субсидія призначатися НЕ БУДЕ.

Відповідно до цієї Постанови, ДМП «ІФТКЕ» зобов’язане надати інформацію про наявність заборгованості по квартирах в Департамент соціальної політики для призначення субсидії на наступний опалювальний період.

Просимо абонентів, котрі мають наявну заборгованість погасити її, або реструктуризувати борги, звернувшись до Сервісного центру ДМП «ІФТКЕ», а саме, до групи по роботі з боржниками.
Після реструктуризації боргу Ви знову зможете отримувати субсидію на опалювальний період 2019-2020 рр, – повідомляють на сторінці теплокомуненерго.

За довідками звертайтеся за телефонами:
(0342) 50-62-00 – група по роботі з абонентами;
(0342) 54-09-60 – група по роботі з боржниками.
У робочий час.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...