Мед Атлант

Прибирали вольєри та годували собак: прикарпатські поліцейські відвідали “Дім Сірка”. ВІДЕО

Сьогодні, 4 жовтня, у Всесвітній день захисту тварин поліцейські обласної поліції спільно з працівниками патрульної поліції відвідали міський притулок для тварин.

Тварини не лише наші друзі, вони вчать нас доброті, чуйності, радіти простим речам та безкорисливо любити. Вони потребують підтримки, захисту та уваги. Тож, давайте не забувати про те, що допомагаючи тваринам, ми робимо хорошу справу.

Якщо вас відомі факти жорстокого поводження з тваринами – телефонуйте 102.

Прикарпатські поліцейські у Всесвітній день захисту тварин відвідали притулок «Дім Сірка»

Прикарпатські поліцейські у Всесвітній день захисту тварин відвідали притулок «Дім Сірка»Сьогодні, 4 жовтня, у Всесвітній день захисту тварин поліцейські обласної поліції спільно з працівниками патрульної поліції відвідали міський притулок для тварин. Тварини не лише наші друзі, вони вчать нас доброті, чуйності, радіти простим речам та безкорисливо любити. Вони потребують підтримки, захисту та уваги. Тож, давайте не забувати про те, що допомагаючи тваринам, ми робимо хорошу справу. Закликаємо всіх до захисту тварин! Якщо вас відомі факти жорстокого поводження з тваринами – телефонуйте 102.Національна поліція УкраїниПатрульна поліція Івано-Франківської областіПатрульна поліція УкраїниVolodimyr Holubosh Олег КостенкоБлагодійна організація "Дім Сірка" м.Івано-Франківськ

Опубліковано Поліція Івано-Франківської області Пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...