Мед Атлант

У Калуші затримали магазинного крадія: деталі від поліції. ФОТО

У Калуші працівники поліції охорони на «гарячому» затримали чоловіка, який вчинив крадіжку з місцевого магазину.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

Вчора, 7 жовтня на пульт охоронної фірми надійшов сигнал тривоги: спрацювала охоронна сигналізація. Група швидкого реагування поліції охорони прибула за вказаною адресою де виявили невідомого, який побачивши людей у формі намагався втекти, але зробити це йому не вдалося.

Виїхавши на місце події працівники слідчо – оперативної групи оперативними заходами встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець. Чоловік вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, адже в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення ряду злочинів.

Як з’ясувалося лиходій в магазині розбив скляну вітрину та з середини приміщення поцупив жіночі сумочки, гаманець та парасолю, про те невдовзі уже був затриманий працівниками поліції.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник причетний до вчинення ще однієї крадіжки з магазину у Калуші. Звідки напередодні останній викрав алкогольні напої.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено про підозру за ч.3 ст.185 ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання судом – запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...