Мед Атлант

3 400 грн. штрафу присудив суд косівчанину за нетверезе ДТП за євроблясі

4 жовтня Косівський районний суд виніс вирок у справі мешканця району, котрий скоїв ДТП з потерпілими, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Інцидент трапився 9 квітня 2018 року у селі Шешори, Косівського району. Як ідеться у матеріалах справи, водій, “перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, керуючи автомобілем марки Volkswagen Golf IV, реєстраційний номер Республіки Польща, рухався вулицею Шевченка, що у с. Шешори, у напрямку с. Пістинь Косівського району. У цей час, в зустрічному напрямку, своєю смугою руху, рухався автомобіль марки ACURA. При наближенні до заокругленої ділянки, водій виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення із ACURA”.

У результаті травмувався ACURA – закритий перелом лівої п`ясної кістки.

Обвинувачуваний у судовому засіданні свою вину визнав повністю. Також додав, що заподіяна шкода травмованому пасажиру відшкодована.

Обставинами, які пом’якшують справу, стала позитивна характеристика від сільської ради, а також те, що чоловік є опікунок перестарілої особи.

Обставини, які обтяжують покарання, – вчинення злочину в стані алкогольного сп`яніння.

Отож суд ухвалив, призначити покарання у вигляді штрафу – двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3 400 грн з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1 рік.

Також з чоловіка стягнули 4 290 грн. витрат за проведені експертизи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...