Мед Атлант

У Калуші на ярмарку збиратимуть кошти для Вадима Пришлюка

Благодійний ярмарок відбудеться у неділю, 13 жовтня, на вулиці Богдана Хмельницького.

Ярмарок триватиме з 09:00 до 18:00, інформує калуське видання “Вікна”. Присутнім обіцяють частування. Усі охочі зможуть придбати смаколики, шоколад, усілякі унікальні цікавинки для дому, декору та затишку, прикраси зі справжніми квітами, натуральні та екологічні засоби для догляду, прикраси для дітей.

Виручені кошти передадуть на лікування Вадиму Пришлюку.

Прохання про допомогу в соцмережі опублікувала мама хлопчика Олександра Пришлюк:

“До 14 років мій синочок ріс і був здоровою дитиною, ходив до школи, катався на велосипеді. А навесні Вадим уже не міг повністю підняти руки, ставало важко ходити (міг іти і впасти). У квітні звернулися до обласної лікарні Івано-Франківська. Багато аналізів, МРТ (виявили кисту епіфозу) головного мозку, електронейроміографія, усе в нормі. Лікарі не могли пояснити, що з дитиною відбувається, поставили діагноз “Дегенеративне захворювання нервової системи” і відправили додому. “Най так звикає жити”, — сказали вони. Та у кінці червня ноги і руки дитині відмовили повністю”.

Відтак батьки звернулись у дитячу міську лікарню Львова. Знову список аналізів, знову МРТ шийних хребців, МРТ голови, ЕНМГ. І знову немає відповіді.

“Ми не здаємося, їздили на приватні консультації до різних професорів — невролога, інфекціоніста, імунолога, генетика. Лікарі радять їхати на обстеження і лікування до Німеччини, а на це необхідні кошти. Львівський інститут генетики відправив аналізи в Америку, чекаємо на результати. Також запропонували в цьому інституті провести аналіз, який коштує тисячу доларів, але на його результати потрібно чекати півроку. У нас стільки часу, на жаль, немає. Я змушена була піти з роботи, бо дитина потребує догляду, одягти, нагодувати, вивезти на прогулянку, навіть вночі обернутися не може. Вадимові важко. Важко змиритися, що до 14 років жив повноцінним життям і раптом став безпорадним. Та він тримається і надіється, що вилікується. Ми благаємо небайдужих людей, підприємців, тих, хто займається благодійністю, щоб допомогли нам фінансово, бо ми на обстеження потратили всі заощадження, а ще навіть не встановлено точного діагнозу і не призначено ніякого лікування”, — просить Олександра.

Номер картки “Приватбанку” 5168 7573 7574 7948 Пришлюк Олександра Михайлівна.
Номер телефону мами хлопця – 0664188458.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...