Мед Атлант

Відпочинок у тіні дуба Франца Йосифа: на Прикарпатті відкрили нову рекреаційну зону

Не пройшло і двох місяців, як лісівники Прикарпаття облаштували нове відпочинкове місце.

Цього разу зупинитися на приємний перепочинок можна у лісовому масиві Болехівського лісгоспу на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Місце для рекреації обрали невипадково. Тут у свій час, мандруючи Галичиною, на відпочинок зупинявся Франц Йосиф І. Неподалік навіть росте віковий дуб імені цісаря. Про це повідомляють на сторінці Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Адже перше, що побачить мандрівник, ступивши на нашу землю, це буде місце відпочинку «Біля дуба». Саме воно створюватиме у туриста перше враження про Прикарпаття. Сподіваюсь, що ця відпочинкова оаза нікого не залишить байдужою, про це свідчить навіть історія, – каже заступник голови обласної державної адміністрації Василь Івасик.

Начальник обласного управління Віктор Сахнюк, зауважив, що незважаючи на проблеми у галузі, лісівники області демонструють стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Підтвердженням цього є відкриття другої рекреаційної зони протягом двох місяців.

Враховуючи указ Президента про регіональний розвиток Карпат, лісівники вдало розвивають туристично-рекреаційний напрямок області. Наші місця відпочинку стають візитівкою Івано-Франківщини, сприяють позитивному іміджу регіону. Ми все частіше чуємо слова вдячності від людей і це не може не тішити. Тому нашим пріоритетом й надалі залишається активний розвиток туристичного потенціалу Прикарпаття, – наголосив керівник обласного управління.

Рекреаційне місце «Біля дуба» розраховане на 80 осіб. До послуг мандрівників затишні альтанки, мангали та безпечний дитячий майданчик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...