Мед Атлант

Юрій Горбунов розповів, чого чекати від серіалу “Великі Вуйки”

Актор і креативний продюсер серіалу “Великі Вуйки” Юрій Горбунов розповів, чого чекати від спін-оффа “Останнього москаля”.

У новому серіалі гуцули із села Великі Вуйки – Іван (Юрій Горбунов), Штефко (Назар Задніпровський), Бодя (Володимир Ніколаєнко) та Василь Микитюк (Володимир Горянський) потрапляють до столиці. Слідом за ними до Києва приїдуть Марічка (Наталія Корецька) і продавщиця Ірка (Лілія Ребрик).

«Гуцули, які все життя провели в горах, потраплять в найбільший мегаполіс України. У столиці їм доведеться не тільки познайомитися з новими персонажами, а й пристосуватися до нового ритму життя. Квартира з купою малознайомої техніки, заповнене людьми метро зі страшними ескалаторами, торгові центри з спокусливими пропозиціями, салони краси, гастрономічні відкриття і безліч розваг», – розповів про пригоди героїв Юрій Горбунов.
До головних героїв в серіалі приєднаються популярні українські артисти – Надія Мейхер, Катя Осадча, Руслан Сенічкін, Дмитро Коляденко, Євген Кот, Фагот і Фоззі з гурту ТНМК, Катерина Кухар, Ігор Ласточкин і Михайло Поплавський. Так, Надія Мейхер зіграє нову любов Івана Петрука, Катерина Кухар – ворожку, а Михайло Поплавський – міністра інфраструктури, до якого хочуть потрапити вуйки.

Юрій Горбунов також розповів, як відреагувала його дружина, Катя Осадча, на серіальний роман з Надією Мейхер.

«Перше, що вона запитала: «А у вас є сцена, де ви цілуєтеся? . Я кажу, ну це ж не я написав, всі питання до авторів – це все вони придумали. «Вони можуть написати, щоб ви не цілувалися? І коли ви будете це знімати, то ти краще мені про це не кажи», – пожартував Горбунов.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...