Мед Атлант

Французи завершують модернізацію котельні на вулиці Довгій

Модернізація котельні, що розташована на вулиці Довга, 68ав Івано-Франківську, наближається до свого завершення.

Там здійснюються роботи згідно Проекту співпраці Франківська з ЄБРР № 39004 «Реконструкція та модернізація системи центрального теплопостачання міста Івано-Франківська».

Представники фірми «ENERTEX» (м. Марсель, Французька Республіка), яка стала переможцем міжнародного тендеру, виконують роботи по встановленню новітнього газового котла потужністю 9 МВт та іншого технологічного обладнання.

Вже встановлена 30-метрова несуча конструкція, що утримує димар новітнього котла. Залишається з’єднати основну трубу димаря з трубопроводами викиду відпрацьованих газів, що виходять з котла та економайзера. Саме над цим нині працюють представники фірми «ENERTEX».

На другому рівні розташування системи трубопроводів, де змонтовано два шламоуловлювачі ділянки підготовки та очистки води, виконуються роботи з теплоізоляції трубопроводів напірної та зворотньої мереж теплоносія.
У кімнаті операторів, де буде здійснюватися контроль за роботою усіх агрегатів котельні, встановлено і підключено комп’ютерну систему автоматизованого управління котельнею. Майстри з наладки електроніки виконують відпрацювання всіх агрегатів і механізмів теплогенеруючого обладнання. Бригади спеціалістів виконують побілку приміщення, встановлення плитки підлоги новітньої котельні та роботи з впорядкування побутових приміщень персоналу.

З кожним днем наближається пробний пуск цілого складного механізму новітньої котельні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...