Мед Атлант

У Франківську завершився марафон з Таеквон-До

В Івано-Франківську завершився дводенний марафон з Таеквон-До І.Т.Ф., який проходив 19-20 жовтня під назвою «Open cup of Ivano-Frankivsk city 2019».

Загалом у міжнародних змаганнях взяли участь близько 250 учасників з 4 регіонів України та збірна команда Молдови, повідомляє Департамент молодіжної політики та спорту.

Місцевій команді “Danyshchuk team” вдалось вибороти перше загальнокомандне місце (франківці здобули 24 золоті нагороди). Боротьба тривала до останньої хвилини, у якій команда клубу «Тонг-Іл» з Дніпра завоювала друге місце з результатом 23 золоті нагороди. Замкнула трійку призерів команда з Молдови з 17 золотими трофеями.

Родзинкою міжнародного турніру став гала-вечір, який вдало поєднав і фінальні спортивні поєдинки (фінал із формальних вправ туль серед володарів чорних поясів 1 дану та командний спаринг-мацогі між командами України та Молдови) і вітальні слова поважних гостей, і колоритні виступи артистів.

Для усіх без винятку присутніх відкриттям стала міфо денс опера «ОЛЕ» Національного академічного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія». Таким чином учасники дійства змогли побачити і відчути бойовий дух Гуцульщини, красу якої не переповісти словами.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...