Мед Атлант

У Франківську чоловік серед ночі вкрав гроші з магазину одягу. ФОТО

Патрульні Івано-Франківщини з працівниками охоронної фірми затримали грабіжника, який проник у магазин.

Чоловік нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. Опівночі він проник в магазин, викрав кошти і намагався втекти. Неподалік місця події зловмисника затримали, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Так вчора, 23 жовтня, о 00:30 спрацювала сигналізація в магазині одягу, що на вул. Довга. Коли охоронці приїхали, то 33-річний франківець вирішив тікати через вікно, але на сусідній вулиці його наздогнали охоронці та патрульні поліцейські Івано-Франківської області.

Слідчі встановили, що чоловік викрав з тумбочки магазину близько 7 тисяч гривень. При поверхневій перевірці патрульні виявили ці  кошти у зловмисника.

Слідчі здійснили огляд місця події і з`ясували, що завдяки віджиму вікна зловмисник потрапив всередину. Зловмисник неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за ч. 2 і ч. 3 ст. 186 ККУ (грабіж).

Нещодавно чоловік вийшов з місць позбавлення волі і взявся за старе.

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі франківцю оголосять підозру. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 ККУ (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Тривають слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...