Мед Атлант

Власники змінилися: представники нового керівництва ринку розповіли про свої плани. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 28 жовтня, представники нового керівництва ТОВ «Торговий сервіс» зібрали прес-конференцію і розповіли про зміни, які чекаютьна центральний ринок.

24 жовтня Франківськ сколихнула звістка про те, що керівництво центрального ринку Івано-Франківська має нового власника. Новою власницею ринку стала жителька Донецької області Тамара Казанцева. Керівником є Олександр Туяхов.

Юрист ТОВ “Торговий Сервіс” Юрій Бобик повідомив, що підписання договору купівлі-продажу відбулось ще в серпні. Продали не сам ринок та не будівлю, в якій він знаходиться, а корпоративні права товариства.

Наскільки мені відомо договір підписував новий і колишній власники, тобто Халаменда та Казанцева, – каже юрист.

Бобик також сказав, що не розуміє, чому зараз взагалі йде мова про якесь рейдерське захоплення ринку. Всі підприємці працюють на своїх місцях і збоїв у роботі немає. Дивними також є розмови про підробку документів і правдивість цих чуток може довести тільки суд. Сам юрист не може показати договір, адже це конфіденційна інформація. Вже найближчим часом нове керівництво планує ввести багато позитивних змін.

Вже є відповідне розпорядження про зниження ринкового збору на 25%. Найближчим часом планують взятися за асфальтування та косметичний ремонт, адже умови в яких зараз доводиться працювати людям є просто жахливими, – додає Бобик.

 

Якщо падає дощ – ми по вуха в болоті. Якщо сухо – всюди пилюка. Ніхто не прибирає, а гроші деруть жахливі. Ми чекаємо змін, – каже підприємиця Любов.

Окрім того, нове керівництво планує провести повний ребрендинг ринку. Для цього два дні поспіль новий директор товариства приймав скарги та пропозиції від підприємців, щоб визначити, що потрібно змінити.

Ми працюємо всього два дні, але вже вносимо певні корективи. За такий короткий проміжок часу неможливо зробити якісь кардинальні зміни, але ми стараємось, – підсумував Бобик.

Також сьогодні до підприємців вийшов заступник директор ТОВ “Торговий сервіс,” Антон Довгий, який родом з Франківська. Хоча тільки вчора він приступив до роботи, але наголосив на тому, що працював на ринку декілька років тому. Саме тому він знає, як важко приходиться підприємцям.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...