Мед Атлант

У Франківську презентували ролик присвячений людям з інвалідністю. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 30 жовтня, у Франківську презентували соціальний відеоролик “Не займайте чужі паркувальні місця”.

Над роликом працювали поліція Івано-Франківщини спільно з Громадською організацією “СЛІД”.

Соціальний ролик має на меті звернути увагу містян до проблеми паркування “звичайних” водіїв на місцях для людей з інвалідністю.

Речниця поліції Івано-Франківщини Христина Максимчак наголосила, що проблема паркування для людей з інвалідністю є актуальною завжди.

Поліція Івано-Франківської області виступила ініціатором створення саме соціального відеоролика, який буде покликаний нагадати всім учасникам дорожнього руху, всім кермувальникам про те, що є відповідні місця, які призначені для людей з інвалідністю. Важливо дотримуватись правил дорожнього руху і взагалі бути свідомими водіями, – зазначає Христина Максимчак.

В соціальному ролику добре показано наскільки проблематично людям з інвалідністю паркуватись і взагалі пересуватись містом.

Журналісти також поспілкувались із головними героями ролика. Дідів Василь та Костюк Людмила – подружжя з інвалідністю, яке вже 11 років разом. Вони розповіли, що під час зйомок вони грали самих себе та показували проблеми з якими стикаються в повсякденному житті.

Сімейство з інвалідністю наголошує, що проблема паркування виникає дуже часто. Люди не задумуються, коли паркуються на вільне місце, котре по праву належить людям з інвалідністю.

Деталі в сюжеті.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...