Мед Атлант

Поліція спіймала вбивцю кримінального авторитета, якого розшукували майже рік

Сьогодні, 1 листопада, в Івано-Франківську начальник ГУНП області Володимир Голубош розповів про результати слідства вбивства, яке трапилось ще 30 грудня 2018 року.

Сьогодні зранку працівники спецпідрозділу КОРД затримали чоловіка, якого підозрюються у вбивстві Андрія Шелепіна.

30 грудня 2018 року до поліції надійшло повідомлення про вчинення вбивства в самому центрі міста на вулиці Хотинській. Вбивство набуло значного громадського резонансу, оскільки було дуже зухвалим та вчиненим серед білого дня з застосуванням напівавтоматичної зброї. Злочин був вчинений невідомими, яким вдалося втекти на машині. Окрім того, було вбито людину, яка мала певний авторитет серед осіб в кримінальному світі, – каже Голубош.

Щоб встановити його особу, правоохоронці проводили активні слідчі та пошукові заходи. З самого місця злочину було вилучено близько 30 об’єктів по яких проводились різні експертизи. Також  довелося провести обшуки в декількох областях та вилучити два автомобілі, які використовувались під час вчинення злочину.

В результаті всіх цих заходів було встановлено особу, яка вчинила вбивство. Йому вже вручили підозру про вчинення злочину за пунктом 5 та 11 частини другої статті 115,тобто навмисне вбивство вчинене загальнонебезпечним способом, а також вчинене на замовлення, – підсумував Голубош.

Додамо, що затриманий є мешканцем Івано-Франківська, не працює, 1994 року народження, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує від 10 років ув’язнення до довічного позбавлення волі.

Дружина Шелепіна одразу після вбивства оголосила про нагоду тому, хто знайде вбивцю її чоловіка.

Чи це було замовне вбивство та чи зізнався чоловік в своєму злочині наразі не повідомляють задля безпеки затриманого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...