Мед Атлант

У Коломиї розпочалось голосування за проекти Громадського бюджету на 2020 рік

Голосування за проекти Громадського бюджету на 2020 рік в Коломиї розпочалося.

Про це повідомляють на сайті Коломийської міської ради. Умови голосування:

  • Голосування починається з першої суботи календарного тижня листопада місяця року, що передує плановому (2 листопада 2019р.), та триває протягом семи календарних днів.
  • Електронний варіант голосування починається о 8:00 год. першого дня голосування та закінчується о 16:00 год. на сьомий день голосування.
  • Голосування на паперових бланках відбувається у у приміщенні ЦНАПу (пл. Привокзальна, 2а/1) та у відділі звернень міської ради (каб.№1, вхід з двору ратуші) від 11:00 год. до 15:00 год. у суботу та неділю, та з 08.00 год. до 17:00 год. з понеділка по п’ятницю, крім останнього дня голосування, коли голосування закінчується о 16:00 год.
  • Громадяни України, які належать до Коломийської міської об’єднаної територіальної громади та мають право голосу, можуть вибрати тільки 1 (один) проект серед виставлених на голосування.

Встановлення підсумків голосування:
Координаційна рада забезпечує підрахунок голосів, відданих за кожний окремо проект, реалізація якого відбуватиметься за рахунок коштів з громадського бюджету та складає списків з результатами голосування.

У випадку нестачі коштів на реалізацію чергового проекту, переможцем визнається наступний проект за кількістю балів, реалізація якого не призведе до перевищення загальної суми. У випадку якщо проекти набирають однакову кількість голосів, місце пропозицій у списку визначається за порядковим номером у реєстру проектів, які допускаються до голосування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...