Мед Атлант

У Києві затримали дружину кіборга та обшукали піцерію ветеранів – все у справі про замах в Косові

Ветеран АТО Інна Грищенко дружина кіборга, якого звинувачують у замаху на вбивство.

Колаж: РБК-Україна.

У Києві заарештували ветерана АТО Інну Грищенко з позивним “Пума”. У середу, 6 листопада, Грищенко будуть обирати запобіжний захід у Печерському райсуді столиці. Також з Івано-Франківська до Києва повинні привезти Владислава Грищенка, кіборга, обвинуваченого в замаху на вбивство бізнесмена в Косові, інформує “РБК – Україна”.

Про це розповів у Facebook Станіслав Краснов.

Заарештовано Пуму – Інну Грищенко. Нічого не зрозуміло що і за що. Зовсім недавно в Івано-Франківську заарештували Влада Грищенка, її чоловіка, якого хочуть перевезти з Франківська в Київ”, – пише Краснов.

Крім того, в Києві відбувся обшук піцерії, на Софіївській, 8, яку заснували ветерани АТО. Леонід Остальцев, засновник Veterano Group, розповів, що у його помічника Дмитра Терещенка також відбулися обшуки.

Про це він повідомив у відеозверненні на своїй сторінці в facebook у вівторок увечері.

“Записую це відео виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформпросторі. Сьогодні у піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Постанову на цей обшук дав самий чесний і справедливий суд світу – Печерський”, – повідомив Остальцев.

При цьому він уточнив, що двері виламали не в піцерії, а вдома у його помічника.

За словами Остальцева, його помічник Дмитро Терещенко подзвонив о 8 ранку і повідомив, що в квартирі, де він прописаний і де проживає його мама, виламують двері. Виявилося, що відповідно до постанови Печерського суду “ніяких звинувачень немає, але є підозра, що Діма може бути причетний до замаху на вбивство в Івано-Франківській області по справі Влада Грищенка”.

 Пізніше з’ясувалося, що згідно з постановою суду, дозволено проводити обшуки у всіх приміщеннях на вул. Софійській, 8.

При цьому стало відомо про серію обшуків в різних місцях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...