Мед Атлант

Сексуальна рада: Оксана Савчук потрапила у топ-10 найстильніших депутаток

Верховну Раду України нового скликання стрясають сексуальні скандали. Воно й не дивно, враховуючи, що новоявлені народні депутати і депутатки дуже гарячі.

Журналісти Depo.ua обрали десять наймодніших народних депутаток нового скликання. До переліку найсексуальніших потрапила й прикарпатка Оксана Савчук.

36 років, ВО “Свобода”

З  2015 року по серпень 2019 року – секретар Івано-Франківської міської ради.

Членкиня Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, голова підкомітету з питань безпеки дорожнього руху та безпеки на транспорті.

З чоловіком Андрієм виховують сина.

Оксана Савчук – одна з небагатьох народних депутатів, хто досі часто вбирається у вишиваний одяг і виглядає в ньому стильно і сучасно (а не як людина, що обікрала гардеробну провінційного театру юного глядача).

Юлія Тимошенко

58 років, лідер ВО “Батьківщина”

Народна депутатка України з 1997 року. В 90х керувала приватними компаніями  з торгівлі бензином і газом, видобутку природних копалин. До 1997 року очолювала монополіста з торгівлі газом на ринку України корпорацію “Єдині енергетичні системи України” (ЄЕСУ), оборот якої 1996 року склав 11 млрд $.

10-й та 13-й Прем’єр-міністр України (2005, 2007–2010), віце-прем’єр-міністр України з питань паливно-енергетичного комплексу (1999–2001).

Заміжня, чоловік Олександр Тимошенко – підприємець. Має доньку Євгенію і онучку Єву.

Джерело фото: Юлія Тимошенко/Facebook

Юлія Володимирівна вже давно спочиває на лаврах головної модниці української политики. Описучючи її нинішній стиль так і проситься словосполучення “біле пальто”. Хоча яскравим, насиченим кольорам вона теж не зраджує.

Лариса Білозір

38 років, членкиня депутатської групи “За майбутнє”.

У 2015 пройшла у Вінницьку обладу від “БПП “Солідарність”. Ексголова БФ “Допомоги онкохворим дітям”. Очолює громадську організацію “Життя та розвиток громад”.

Членкиня Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур.

Заміжня, чоловік Андрій – син композитора Ігоря Білозіра і народної артистки України Оксани Білозір. Має двох доньок.

Джерело фото: Лариса Білозір/Facebook

Лариса Білозір власною персоною демонструє, що ті часи, коли народні депутатки носили пафосні костюми з жабо і рюшами, колготки “сіточкою” та “хали” на голові канули в літу. До речі, деякі костюми Білозір по стилю нагадують образи нинішньої першої леді.

Оксана  Гринчук

40 років, “Слуга народу”

Гринчук є менеджеркою готельного господарства, працювала у секторі маркетингу ПрАТ “Київстар”. На час виборів була менеджеркою готельного бізнесу ТОВ “Бізнес-центр “Буковина”, безпартійнa, проживала в Чернівцях.

Членкиня Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України, голова підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради України.

Джерело фото: Оксана Гринчук/Facebook

Оксана Гринчук – любителька оригінальних фасонів і монохромних образів. Також видно, що парламентська мода на картатий одяг не оминула і її.

Юлія Гришина

41 рік, “Слуга народу”

Докторка юридичних наук, професорка. Експертка з питань освіти та науки.  Членкиня комісії з права науково-методичної комісії з вищої освіти Міністерства освіти і науки України. Суддя постійно діючого Третейського суду саморегулівної організації Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв.

Заміжня, має двох дочок.

Джерело фото: Юлія Гришина/Facebook

Гришина любить яскраві, соковиті кольори, модні брюки-каррот і уміло врівноважує силует пишними рукавами.

Ольга Савченко

30 років, “Слуга народу”

Юристка у галузі міжнародного та фінансового права (ведення процесів в Міжнародних Арбітражах, супровід іноземних інвестицій в Україні).

Савченко брала участь у кримінальних процесах із захисту прав політичних в’язнів, справах з екстрадиції осіб, які піддалися кримінальному переслідуванню з політичних мотивів, справах українців у Європейському суді з прав людини.

Заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

Джерело фото: Ольга Савченко/Facebook

Савченко віддає перевагу елегантним лукам, що підкреслюють її тендітну статуру.

Ірина Аллахвердієва

41 рік, “Слуга народу”

Економістка.  На час виборів: директорка Миколаївської обласної дирекції ПрАТ СК “Уніка”.

Заміжня, чоловік Яшар Аллахвердієв, ймовірно – підприємець. Має сина.

Джерело фото: Ірина Аллахвердієва/Facebook

Ірину вважають однією з найжіночніших новообраних депутаток. ЇЇ фото в черговому елегантному вбранні часто можна побачити в соцмережах.

Наталія Піпа

36 років, “Голос”

Активістка, пластунка, ексчленкиня організації AIESEC, співзасновниця ГО “Кращий Сихів”[1].

До 2019 керувала Львівською міською організацією  Української Галицької Партії та ГО “Кращий Сихів”.

Секретар Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Джерело: Наталія Піпа/Facebook

Наталія Піпа обирає стримані, перевірені образи: брючний костюм, світла сорочка, вишиванка, приталене плаття.  Та і зрештою, яка різниця, що на тобі за сукня, якщо поряд стоїть Сергій Притула.

Анастасія Лященко

32 роки, “Слуга народу”

На час виборів: фізична особа-підприємець, безпартійна.

Членкиня Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

Джерело: Анастасія Лященко/Facebook

Анастасія Лященко ввела в Раду моду на спортивний шик, але полюбляє й жіночні сукні вільного силуету.

Вікторія Кінзбурська

39 років, “Слуга народу”

У 2008 році отримала свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю. Працювала завідувачкою сектору правової роботи Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області.

Членкиня Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

Джерело фото: Вікторія Кінзбурська/Facebook

Чим точно відрізняється, так це любов’ю взувати спортивне взуття під ділові костюми (багато депутаток поки обмежилися тільки вкороченими штанями). Треба зазначити, що виглядає дуже стильно і модно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...