Мед Атлант

Правоохоронці затримали франківця, який обікрав будинок в Угриневі. ФОТО

Сьогодні, 13 листопада, оперативні працівники Управління карного розшуку обласної поліції, спільно з поліцейськими Івано-Франківського відділу поліції та спецпідрозділу КОРД затримали жителя обласного центру, який підозрюється у вчиненні крадіжки з приватного будинку.

Нагадаємо, на початку травня поточного року в с. Угринів, Тисменицького району було обікрадено приватний будинок, з якого злодій виніс ювелірні вироби та цінні речі.

Здійсненими оперативними заходами та в ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до вчинення цього злочину 34-річного жителя Івано-Франківська. Чоловік раніше судимий за угон та грабіж.

Під час проведення ряду санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілі фігуранта було вилучено знаряддя злочину, мобільні телефони, речові докази, тощо.

На основі зібраних слідством матеріалів зловмисника затримано, повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка поєднана з проникненням в житло). Суд обрав йому запобіжний захід- тримання під вартою, із правом внесення застави 115 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області та ймовірних спільників його злочинної діяльності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...