Мед Атлант

Франківські католицькі школярі провели благодійний ярмарок для дитячої реанімації

Впродовж жовтня учні Католицької школи св. Василія Великого, що по вул. Василіянок м. Івано-Франківська, проводили благодійний ярмарок.

Діти готували солодощі, різні вироби декору, а опісля продавали це все своїм батькам та вчителям. Усі зібрані кошти школярі вирішили передати для відділення інтенсивної терапії новонароджених дітей обласної дитячої клінічної лікарні. На них лікарі придбали медичну апаратуру, повідомляють на сторінці Архієпархії УГКЦ.

Сьогодні, 16  листопада, цей прилад був переданий працівникам відділення.

Батьки та діти нас дуже радо підтримали, коли ми висловили свою думку спрямувати кошти саме для потребуючих діток. В цьому році це якось по-особливому відчувалося, ми бачили їхню відповідальність і все це стимулювало нас до плідної праці, – каже заступник директора п. Наталія Стефанюк.

В свою чергу, лікарі продемонстрували дітям, як буде застосовуватися їх подарунок. Лікарі розповіли  про  роботу медичної апаратури під час транспортування немовлят.

Ми були дуже зворушені, коли почули, що ви хочете нам допомогти. Хочемо, щоби ви знали, що в кожному врятованому житті відтепер буде і ваша лепта, – говорить дитячий лікар анестезіолог п. Уляна Сташко.

Медики щиро вдячні за допомогу учням, батькам та працівникам Католицької школи св. Василія Великого.

Апарат уже знаходиться в реанімобілі та послужить для порятунку немовлят, – запевняють лікарі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...