Мед Атлант

Майже 15 тисяч прикарпатців боргують за електроенергію – обленерго попереджає про відключення

Станом на 14 листопада 14 911 споживачів електричної енергії в цілій області заборгувало АТ “Прикарпаттяобленерго” за спожиту до початку 2019 року електроенергію 3 млн грн.

Якщо цей борг не буде погашено, обленерго буде змушене поступово припиняти електропостачання боржникам, інформують у пресслужбі підприємства.

Вимикатимуть неплатників поетапно. Щоб нагадати мешканцям про наявність у них заборгованості протягом року боржникам надсилали рахунки, CМС повідомлення з нагадуванням про необхідність оплати та рекомендовані листи з попередженнями про відключення.

Для прикладу, минулого місяця боржникам з найбільшою заборгованістю відправлено 476 попереджень про відключення, 128 з них – зараз без світла, а ще 20 – під загрозою залишитись без електропостачання вже завтра. А все – через старі борги. До речі, наступний етап знеструмлення почнеться вже 18 листопада і охопить ще 211 споживачів області.

АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає мешканців позбутись старих боргів, не дочікуючись відключень за неcплату. Щоб бути впевненими в своїх розрахунках, прикарпатці можуть перевірити чи є у них неоплачені рахунки у спеціалістів ЦОК за місцем проживання, в Персональному кабінеті (https://my.pret.com.ua/), у відділеннях банків та мобільному банкінгу, а також у кол-центрі за номером телефону 0 800 50 40 20. Увага! Для погашення заборгованості

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...