Мед Атлант

Священник з Галича просить про термінову допомогу для порятунку сина

Священник з Галича Іоан Кузь просить небайужих помочі: його син Іван бореться з важкою недугою.

Про Іоан Кузь написав на сторінці у фейсбук. Діагноз у сина – Кузя Івана Івановича – неспецифічний виразковий коліт, тотальний. Хлопець має інвалідність з дитинства ІІ-ої групи.

Зараз Іван у реанімації.

Переливання крові, плазма, круглодобові крапельниці, замінник харчування у вену бо вже два тижні без їжі, антибіотики, гормони, по три чотири інфузії одночасно, для покращення стану дорога кожна хвилина… Разом з тим кожна доба в реанімації також дорога у євро. Я вже зараз розумію, що сума рахунку з реанімації і потім зі стаціонару буде просто захмарна, бо навіть від попередньо озвученої суми за добу реанімації у мене перехопило дух.

Наразі рахунку не виставлено, лікарі рятують сина Івана. Священник просить про допомогу усіх небайдужих людей, дуже надіється на допомогу меценатів.

Якщо Ви дивитеся на ці фото, то приблизно можете уявити картину, яка займає всі в мої думки тепер. Прошу молитви і термінової допомоги коштами, надія на Бога і добрих людей! – написав священник.

Номер картки:
4731219600239002 Кузь Іван Михайлович
Номер картки:
4731219115260626
Кузь Іван Михайлович

Це обидві картки, на які можна перераховувати кошти на лікування сина Івана. Зараз зібрано вже 1000 євро, але бракує ще дуже багато.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...